SÄNGGIGANTEN

Sveriges modernaste sängbutik med egen fabrik.

Om Sänggiganten

Sänggiganten är en säng och inredningsbutik på 500kvm. Vägg i vägg ligger vår egen fabrik på 1000kvm. Där tillverkar vi alla våra sängar och möbler. Vi tillverkar flera välkända varumärken som InBed Sweden och Zezzo beds. Alla produkter vi tillverkar är handtillverkade i Hallstahammar och 100% svenskt.

Personlig rådgivning

I och med att vi har egen säng och möbelfabrik i samma byggnad så är vår butikspersonal produktkunniga. För oss är det viktigt att våra kunder förblir nöjda. Därför går vi noga igenom en personlig rådgivning och undersöker vilka behov just er kropp behöver för typ av säng för att må bra.

Specialdesigna er säng

Om ni har specifika önskemål kring möbeldesign så är det möjligt. I vår designstudio kan ni med hjälp av våra avancerade dataprogram designa din unika säng i 3d.

Känn på materialen, tygproverna och diskutera med vår butikspersonal. Specialmått, specifika designönskemål och färgkombinationer är möjliga då vi har egen sängfabrik.

Alla ska ha råd att sova gott

Vi erbjuder ett brett sortiment av sängar och sovrumstillbehör. Något för alla plånböcker, det finns sängar från 1990kr till 100.000kr. För att Sänggiganten ska vara en komplett butik har vi även tagit in utvalda inredningsvarumärken.

Sovgott garanti

Sömnen är viktig och att ni sover gott.
Därför erbjuder vi Sovgott garanti på alla våra sängar. Vilket innebär att ni har rätt att sova på sängen och känna efter så allt känns bra. Om ni vill byta fastheten så gör vi detta kostnadsfritt i vår sängfabrik.

Kvalitet & garanti

Fabrik, syavdelning, kontor och showroom under samma tak. Därför säkerhetsställs god kvalité.

Varje del i processen säkerhetsställs och utvalda samarbetsparters förser med bra varor. Varje sängmodell genomgår grundliga beprövningar i testfabriker innan de godkänns och släpps ut på marknaden. När sängen är klar kontrolleras den noga innan den går ut från fabriken.

Sängarna har vi stabila svenska robusta träramar som grund och värmebehandlade fjädersystem från svenska grossister. Underleverantörerna garanterar hållbarheten, därför är det möjligt att ge en garanti på 25 år mot fjäder och rambrott.